29 Ağustos 2010 Pazar

Tavşanlı Patikler

 1-3 arasındaki çocukların ayaklarını sıcacık tutucak hem patik hem oyuncak.Giymediği zamanlar oyuncak olarak kullanabilir.Keten - polar kumaşlar ,elyaf ve inci boncuktan üretilmiştir.İsteğiniz renkte üretilebilir.










İlk Siparişim


Geçen hafta standıma bir küçük hanım geldi.Ne istediğinden gayet emin.Kabataslak resimdeki şekli çizdi.Böyle bir yastık istediğini söyledi.Renklerini bile belirtti.Bana sadece onun istediklerini uygulamak kaldı.

Siz de sevdikleriniz için özel bir yastık yaptırmak isterseniz,üretmek bana kalmıştır.



Sevimli Frankenstein





Dün gece rüyamda gördüm bunu.Güya beni korkutmaya gelmiş.Frankenstein kıyafet değiştirmiş.Spor ayakkabılar,spor şortu,gömleği ve atkısıyla beni korkutmaktan çok güldürdü.
İsterseniz bu kıyafetleriniçıkartabilir,giydirebilirsiniz.Eminim sizi de korkutmayacaktır.Keten ve polar kumaşlardan üretilmiştir.Ortalama 45 cm kadardır.


4 de değil 5 yapraklı pembe yonca yastık


 Şaşkınlığına ve mahcubiyetine bakmayın siz.Gülünce yüzünde güller açan cinsinden.İster size yastık ister çocuklarınıza oyuncak arkadaş.Ortalama 45 cm kadar.Polar,keten kumaşlar,boncuk ve elyaftan üretilmiştir.İstediğiniz renklerde üretilebilir..


Puanlı Kedi


















Ağız dolusu gülüşü,dostluğa uzanan patileriyle puanlı kedi, her daim oyuna hazır olduğunu hissettiriyor.
İster kucağına al yumuşaklığı hisset, isterbaşının altına koy yastığın olsun.
Polar ve keten kumaşlar,elyaf ve kesme boncuktan üretilmiştir.
Ortalama 50 cm kadardır


Cebinden fare bakan yelek



Yumuşacık polar kumaştan,Çocuklarınızın zevkle giyebileceği yelek.Arkasında, rahat hareket edebilmek için pile ile bolluk yaratıldı ve bantla toplandı.
1-3 yaş çocukları için istediğiniz renkte üretilir.