29 Ağustos 2010 Pazar

Tavşanlı Patikler

 1-3 arasındaki çocukların ayaklarını sıcacık tutucak hem patik hem oyuncak.Giymediği zamanlar oyuncak olarak kullanabilir.Keten - polar kumaşlar ,elyaf ve inci boncuktan üretilmiştir.İsteğiniz renkte üretilebilir.










5 yorum:

  1. Selam Gülçin.. Bayıldım son koyduğun fotoğraftaki eserlerine.. Sana bir şey söyleyeyim mi, hepsinden almak istedim.. Hepsini o kadar çok sevdim ki.. Ne kadar bu güzel şeyler? Keşke fiyatlarını da bilsek.. Nasıl sipariş vereceğim..
    Çok sevdim herbirini çooookk:)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Merbaha Vildancım;

    Bu aralar Kırpınar daki Ramazan etkinliklerine katılıyorum.Standımı haftasonu akşamları açıyorum.Şiparis işlemlerini pasaj.com üzerinde yapıcaz.Bu günki düzeltmelirimde ürünlerin pasaj.com linkleri verdim.Artık pasaj.com üye olarak siparişlerinizi alabiliriz.Arkadaslarına da haber verirsen sevirinirim.Sevgiler, seni çok özledim.Beğendiğin için teşşekkür ederim.Görüşmek dileğiyle.

    YanıtlaSil
  3. merhabalar bende sipariş vermek istiyorum pasajda bulamadım ( toptan fiyatıda yazarsanız sevinirim )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bana gulcin58@hotmail.com ' a mesaj atarak ulaşabilirsiniz.Ya da tel:0533 610 30 16 ' dan arayabilirsiniz.Pasaj' ın artık işlerliği yok.

      Sil
  4. beni "dursune uysal" adli face hesabından ekleyip toptan fiyatı mesaj atarmısınız lütfen ben diğer işlerinizide çok beğendim (polar battaniye nevresim takımı) fiyatlar uygun olursa sizinle sürekli çalışabilirim

    YanıtlaSil