11 Eylül 2013 Çarşamba

KOCAELİ GÖLCÜK DEĞİRMENDERE 4. KIRKYAMA ŞENLİĞİ




             Gülizarın Oyuncakları ,6-7-8 Eylül 2013 tarihlerinde Gölcük Değirmendere Tarihi Çınarlık Meydanında düzenlenen  4. Uluslararası Kırkyama Şenliğine  katıldı.

             Her şey düşündüğümden de güzeldi. Genel Koordinatör Dilek Hanıma, Belediye Başkanına ve bütün emeği geçenlere teşekkürler.

              Bu bildiğimiz bir şenlikten  daha fazlaydı. Eğitim atölyeleri, söyleşiler, müzik, dans, yiyecek-içecek ikramı, mis gibi deniz havası, serin çınarların altı, dünyanın dört bir yanından gelen kırkyama sevdalıları…Gerçekten kendimi hızlandırılmış bir eğitime katılmış gibi hissediyorum.

             Foto Maraton isimli fotoğraf yarışmasında ellerimin resmini çeken sanatçı arkadaşımın başarı ödülüne layık görülmesi de cabası.

             Bu şenlik için gelecek yılı iple çekeceğim kesin.
 









             
                       GÜLİZARIN OYUNCAKLARI ' NIN BAYAN DİVA OLDUĞUNUN RESMİDİR...


   .

3 yorum:

  1. Merhabalar festival arkadaşım =)
    seninle tanışmak bu festivale kısmetmiş =) ben çok mutlu oldum ve çok sevindim =) umarım sende de böyle güzel hisler uyandırmıştır =) seneye tekrar aynı festivalde stand komşusu olmak ve en yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle =) sevgilerimle =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sevgili Eda, ben de seni tanıdığıma çok sevindim.Bu anlamda da şenlik çok verimliydi.En kısa zamanda tekrar görüşmek dileği ile.

      Sil
  2. Merhaba Gülçin hanım. Kırkyama çalışmalarınız harika olmuş, tablo gibi :) Ellerinize sağlık. Değirmendere Kırkyama festivalini bir arkadaşım sayesinde tanıdım ve hayran kaldım. Görülmesi gereken bir etkinlik.. Umarım seneye kısmet olur:) sevgilerimle

    YanıtlaSil