24 Mayıs 2014 Cumartesi

TASARIM GARI KOLEKTİFİ YAZA MERHABA PARTİSİ



       Biz hobi seven, tasarım yapmayı becerebilen, üretmekten zevk alan yedi arkadaşız. Evrenin ayni duyguları hisseden insanları buluşturduğuna inanıyorum.
        Bizimki de aynı böyle oldu. Ben, Özlem, Aylin, Berna , Yelda, Eda ve Nurcan …Kendimizi aynı gurubun içinde bulduk. Yedinin birden fazla olduğunu bildiğimizden TASARIM GARI KOLEKTİFİNİ kurmaya karar verdik. Amaç ;  güç birliği oluşturmak…Biz şimdi ,ürettiklerimizle ilgili  işimize yarayan ne varsa paylaşıyoruz. Bunlara malzeme, tecrübe, fikir ne varsa dahil… İlk önce paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sonra da egomuzu bir tarafa bırakıp birbirimizin elinden tutuyoruz. Bildiğim kadarı ile böyle piyasalarda pek olmayan bir şey. Ama biz mutluyuz.
        Siz hobi severlere, tasarımcılara TASARIM GARI KOLEKTİFİNİ TANITMAK  amacıyla 25 Mayıs 2014 Pazar günü  saat 10.00 – 18.00 arasında Yaza Merhaba Partisi veriyoruz. Tasarım Garının her üyesinin küçük birer ürün tanıtım stantları da olacak. Partimiz  İzmit’ in tarihi konaklarından birinde . Tarihi konak atmosferinde eğlenceli ve bol sohbetli bir gün geçirmek için hadi …Bekliyoruz…


Adres: Pötikare Butik
             Akçakoca Mahallesi Kapanca Sokak No :23İzmit/ KOCAELİ







                                                            

      

2 yorum:

  1. Öncelikle bu güzel yazı için teşekkür ediyoruz. Biz Ay Dağıtım olarak çocukların sağlıklı oyuncaklara ve oyun alanlarına sahip olması için anaokulu donanımları ve ahşap oyuncaklar üretiyoruz. Çünkü çocukların sağlıklı gelişiminin bizim de geleceğimiz için son derece önemli olduğunun farkındayız.

    YanıtlaSil