12 Eylül 2013 Perşembe

KUZEN ŞEHZAT' IN YENİ MEKANI - DİLA'RES EV YEMEKLERİ

           Bu gün size  temiz, leziz ev yemekleri bulabileceğiniz güzel, sevimli, bir yerden bahsedeceğim.Benim anne ailem boşnak.Genellikle iş alanları yemekçilik, iyi yemeği bilen insanlar.Yemek yemeği de yapmayı da, yemek malzemesi seçmeyi de iyi bilirler.Annemin beş erkek kardeşinden biri olan Recai Dayımın oğlu Şehzat yeni bir mekanı işletmeye başladı.Şehzat zaten çok sempatik, konuşkan, çalışkan , insani ilişkileri sağlam bir gençtir.
          Bu gün yeni yerini görmeye , hayırlı olsun demeye gittim.Yolda sıcaktan sanki eridim...Ama mekanın küçücük yan bahçesi püfür püfür esiyordu.Sanki çöldeki vaha gibi. Şehrin içinde yeşillikler içinde yemek yeme keyfi...Şehzat' ın kullanılan her malzemenin  kalitelisini titizlikle seçtiğini biliyorum. Ayak üstü yenen geçiştirme yemekler yerine annenizin yaptığı ev yemekleri kadar  lezzetli ve temiz yemek isterseniz bir öğlen uğrayın. Şimdilik sadece hafta içi ve öğle yemeği çıkıyor. Ama Şehzat akşam üstü saatlerinde ızgara boşnak köftesi ve çöp şiş hazırlığında.Haber vermesi benden...
          Ay  neredeyse adresini yazmayı unutuyordum...Dur unutmadan yazayım.Perşembe Pazarından İzmit' e doğru giderken ana cadde tarafında Denizbank' ın bitişiği.









         

2 yorum:

  1. hayırlı olsun allah bol bereketli hayırlı işler versin

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Göz Nuru...Dilekleriniz için.

    YanıtlaSil